به گزارش خبرگزاری خانه ملت، هدایت اله خادمی در گفت وگو با برنامه "بهارستان" از شبکه ی رادیویی گفت وگو اظهار کرد: «اگر مجلس به خوبی نظارت کند، دولت را روی ریل فرهنگی اقتصادی و اجتماعی قرار می دهد که نتیجه ی بهتری برای مردم و کشور در پی خواهد داشت.»
نماینده مردم ایذه و باغملک در مجلس شورای اسلامی، نطق، استیضاح و سوال را به عنوان ابزارهایی عنوان کرد که امیدواری بسیاری نسبت به آن ها وجود ندارد و گفت: «گاه با اجرای یک طرح تحقیق و تفحص انتظار می رود اکثر نمایندگان رای دهند و باعث می شود یک وزارتخانه به مسیر صحیح باز گردد ولی متاسفانه می بینیم با لابی هایی نتیجه تغییر می کند.»
خادمی در رابطه با عوامل موثر در تحقیق و تفحص اظهار کرد: «اگر هر یک از نمایندگان اقدامی به حق را انجام می دهد، انتظار می رود سایر نمایندگان نیز به عنوان وکلای مردم از این طرح خارج از بحث های سیاسی دفاع کنند!»
این نماینده مردم در مجلس دهم، ادامه داد: «متاسفانه یکی از مشکلات فعلی مبنی بر وابستگی گروه ها به طیف های مختلف و دیدن موضوعات به صورت سیاه و سفید است و اگر وزیر مربوط به طیف آن ها باشد، برای استیضاح وی رای نمی دهند.»
به گزارش رادیو گفت وگو، نماینده مردم ایذه و باغملک در مجلس شورای اسلامی، با اعلام اینکه بررسی ها بر اساس لیاقت و شایسته سالاری صورت نمی گیرد، گفت: «ملاک ها عموما مربوط به این است که یک طرح به کدام گروه و جناح باز می گردد و در اینصورت تنها دوستان و گروه های سیاسی مورد نظر نمایندگان قرار می گیرند.» /
پایان پیام